Producten

Vulzand, ook bekend als opvulzand, aanvulzand of klapzand, is een veelzijdig en veelgebruikt materiaal dat in verschillende regio's en voor diverse projecten wordt gebruikt. Het is een schone, vrij toepasbare, ongezeefde zandsoort. Het is ook de meest voordelige zandsoort, ideaal voor diverse ophogingen en aanvullingen.Toepassingen van Vulzand
Vulzand is perfect voor het opvullen of aanvullen van te lage oppervlakken en wordt vaak gebruikt in zowel kleine als grote bouwprojecten. Het is een mineraal materiaal waarvan de fijne fractie (minder dan 2 mu) maximaal 8% bedraagt. Bovendien mag het gehalte aan minerale deeltjes door zeef 63 um niet hoger zijn dan 50%. Ophoogzand bestaat uit fijne zandkorrels en kan daarom goed worden verdicht en gestabiliseerd.

Na levering wordt vulzand doorgaans verdicht met een trilplaat om latere inklinking te voorkomen. Hierdoor heeft u in de praktijk 25% meer nodig dan los gestort aangevoerd. Daarom raden we aan om de benodigde hoeveelheid zand te berekenen voordat u bestelt.

Bestel Uw Vulzand bij Ons
Bij ons kunt u vulzand bestellen dat voldoet aan deze specificaties en gecertificeerd is met het NL-BsB® certificaat op basis van de BRL9321. Het vulzand dat wij leveren is van hoge kwaliteit en afkomstig van Nederlandse zandwinlocaties. U kunt het zand eenvoudig online bestellen en laten bezorgen (losgestort of in bigbags) op een door u gekozen adres. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om het zand af te halen op een van onze locaties.


Contactinformatie

Koers Handel BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!