Bedrijven

Koers Aannemingen BV, een belangrijk onderdeel van KKS Beheer BV, is uw betrouwbare partner voor grond- en sloopwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van fiets- en wandelpaden, waarbij we gebruik maken van onze eigen ontwikkelde Koersmix producten zoals DurEko-mix® en KoMex®.Onze Diensten

Grond- en Sloopwerkzaamheden
Onze ervaren team voert grond- en sloopwerkzaamheden uit met behulp van geavanceerd materieel, waaronder hydraulische graafmachines uitgerust met sloophamers, sorteergrijpers, knipscharen en betonvergruizers. We werken voor diverse opdrachtgevers, waaronder overheden, semi-overheden, industrie, ingenieursbureaus, en cultuurtechnische- en aannemingsbedrijven.

Aanleg van Fiets- en Wandelpaden
Wij zijn experts in de aanleg van fiets- en wandelpaden, waarbij we gebruik maken van onze eigen producten zoals DurEko-mix® en KoMex®. Deze producten zijn ontwikkeld met het oog op duurzaamheid en kwaliteit.

Hergebruik en Milieubewustzijn
Bij KKS Beheer BV staat het milieu hoog in het vaandel. We sorteren en verwerken de vrijkomende afvalstoffen tijdens onze werkzaamheden. Het ingezamelde puin wordt verwerkt tot diverse granulaatsoorten en het groenafval wordt verwerkt tot organische stoffen en cultuurtechnische producten zoals compost, teelaarde en bomengrond.

VCA Certificaat
Koers Aannemingen BV is in het bezit van het VCA** certificaat.

Kvknr. 04070553.


Contactinformatie

Koers Aannemingen BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!