Producten

Van knusse huisjes tot indrukwekkende fabriekshallen en opslagloodsen, Koers Aannemingen BV staat garant voor de complete ontmanteling van gebouwen, van dak tot fundament. Het nauwkeurig slopen van fundamenten vereist bijzondere expertise, een specialisme waarin Koers uitblinkt. Ons sloopproces is doordacht en selectief, met een strikte scheiding van alle vrijkomende materialen, inclusief asbest. Deze materialen worden vervolgens omgevormd tot herbruikbare producten.

Voorbereiding en Asbestsanering
Alvorens de sloop aanvangt, zorgen we voor een gedegen asbestinventarisatie, uitgevoerd door een gespecialiseerd extern bedrijf. In het geval van uitgebreide sloopwerkzaamheden waarbij asbest verwijderd dient te worden, zetten onze vakkundige medewerkers speciaal daarvoor bestemd materieel in. Zowel grote als kleine asbestverwijderingswerkzaamheden worden met de grootste zorg en schoon opgeleverd.Materieel en Verwerking
Voor het sloopwerk zetten we geavanceerd materieel in, waaronder hydraulische graafmachines – met of zonder rupsbanden – voorzien van sloophamers, sorteergrijpers, scharen en betonvergruizers. Deze machines verkleinen het materiaal op de locatie tot een beheersbaar formaat. Alle vrijkomende materialen worden zorgvuldig gesorteerd en in eigen beheer omgezet in bruikbare producten.

Het gesorteerde puin wordt in onze eigen puinbrekerij verwerkt tot diverse soorten granulaat. Eventueel groenafval wordt omgezet in organische en cultuurtechnische producten, zoals compost, teelaarde en bomengrond. Koers Handel BV zorgt voor de afzet van de restafvalstromen, terwijl Koers Aannemingen BV de producten waar mogelijk direct inzet in lopende projecten.
Koers Aannemingen BV sloopt met zeer groot materieel funderingen van gebouwen en andere grote bouwwerken als bruggen, industrieterreinen en wegen. Voor de sloopwerkzaamheden, het grove werk, worden o.a. hydraulische graafmachines gebruikt. Deze zijn al dan niet voorzien van rupsbanden en uitgerust met sloophamers, sorteergrijpers, knipscharen en betonvergruizers. Bij de sloop van funderingen worden de materialen door de machines in het werk zo klein mogelijk gemaakt. Alle materialen die bij de sloop vrijkomen worden gesorteerd en door Koers zelf verwerkt tot toepasbare producten.Certificering
Koers Aannemingen is trots op haar certificering voor de BRL slopen SVMS-007, wat onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid binnen sloopprojecten onderstreept.


Contactinformatie

Koers Aannemingen BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!