Producten

Bij Koers Aannemingen behandelen we het slopen van verhardingen met de grootste zorg. We maken gebruik van hoogwaardig materieel en onze uitgebreide kennis om verharde constructies zoals wegen, industriŽle terreinen en bruggen zorgvuldig te ontmantelen. Onze missie strekt verder dan enkel efficiŽnt slopen; we streven ernaar om elke opdracht nauwkeurig en met oog voor het milieu te voltooien.

Onze Aanpak
Onze methode omvat het selectief en zorgvuldig slopen, waarbij we speciale aandacht besteden aan de sortering van alle vrijkomende materialen. Ons team zet zich in om zoveel mogelijk materialen te recyclen en te hergebruiken, in lijn met onze duurzaamheidsdoelstellingen.

Duurzaam slopen van funderingen Koers Aannemingen B.V. slopen van fundering

Duurzaam slopen van funderingen Koers Aannemingen maakt de grond  vrij van steenresten van de sloop
De grond wordt vrijgemaakt van steenresten van de sloop
Geavanceerd Materieel
Voor het slopen van funderingen en verhardingen gebruiken we specifiek ontworpen machines om materialen ter plaatse effectief te verkleinen. Ons materieel, waaronder dumpers en vrachtwagens, transporteert het puin naar onze eigen faciliteiten voor verdere verwerking. We zijn uitgerust met een scala aan machines, zoals sloophamers, sorteergrijpers, knipscharen, en betonvergruizers, om elk project met de grootste zorg en efficiŽntie uit te voeren.

Duurzaamheid en Innovatie
Koers Aannemingen streeft ernaar om de milieu-impact van sloopwerkzaamheden te minimaliseren. We zijn toegewijd aan het bevorderen van duurzaamheid door het maximaliseren van het hergebruik van sloopmaterialen. Elk project wordt uitgevoerd met het oog op innovatie en milieuvriendelijke praktijken.

Koers Aannemingen bezig met het slopen van een brugdek nabij het Julianaplein in Groningen.

Gecertificeerd en Betrouwbaar
We zijn trots op onze certificeringen BRL slopen SVMS-007 die onze toewijding aan veilige en milieuvriendelijke slooppraktijken onderstrepen. Ons team is hooggekwalificeerd en ervaren in het navigeren door de complexiteit van sloopwerkzaamheden, met een constante focus op veiligheid en efficiŽntie.

Kies voor Koers Aannemingen voor uw volgende sloopproject en ervaar de combinatie van vakmanschap, duurzaamheid, en innovatie.


Contactinformatie

Koers Aannemingen BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!