Vacatures

Ben jij een gedreven professional met een passie voor milieu- en civieltechnisch onderzoek? Zoek je een rol waarin je een wezenlijke bijdrage kunt leveren aan productontwikkeling en kwaliteitscontroles? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Over de functie:
Als Milieu- en Civieltechnisch Laboratorium Specialist bij Koers Research BV speel je een cruciale rol in onze laboratoriumwerkzaamheden. Je voert metingen, proeven, controles en testen uit op onze volledige productrange. Je draagt bij aan de productontwikkeling en helpt bij de uitbreiding van onze eigen cultuurtechnische, wegenbouw en Koersmix producten binnen de groep.

Je neemt monsters en voert grondige keuringen en analyses uit op basis van milieuhygiŽnische, klimaattechnische en civieltechnische kwaliteiten en (functionele) eigenschappen. Je houdt toezicht op monsterneming door derden en voert kwaliteitscontroles uit, zowel op klantaanvraag als in het kader van ISO. Je rapporteert periodiek en bij afwijkingen aan de Directie.

Wat wij vragen:
- Afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur Weg- en Waterbouw of Bouw. MLO met werkervaring in een vergelijkbare branche is ook welkom.
- Kennis van milieuwetgeving, Besluit bodemkwaliteit, ISO, en moderne analysemethoden.
- Uitstekende analytische vaardigheden, met oog voor detail.

Hoe te solliciteren:
Ben je geÔnteresseerd in deze uitdagende rol? Stuur dan je sollicitatie naar Koers Handel BV, t.a.v. mevrouw L. Dermois. Je kunt je sollicitatie per e-mail sturen naar ldermois@kks.nl of per post naar: Koers Research BV, Rijksweg 198, 9423 PE Hoogersmilde.

Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met de heer K.J. Koers op telefoonnummer 0592-430303.

Deze vacature is vervuld.


Contactinformatie

Koers Research BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!