Producten

Menggranulaat 0-31,5 geproduceerd door Koers Handel BV, is een hoogwaardig product dat wordt vervaardigd door het breken van beton- en metselwerkpuin. Dit menggranulaat is een samenstelling van minimaal 50% betongranulaat en maximaal 50% overig puingranulaat, waardoor het een duurzame en betrouwbare keuze is voor uw bouwprojecten.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid
Ons menggranulaat 0-31,5 voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en wordt zorgvuldig geproduceerd om ervoor te zorgen dat het consistent en betrouwbaar is. De korrelvorm is onregelmatig en hoekig, met een korreldichtheid variŽrend van 1.700 tot 2.200 kg/m3. Het materiaal voldoet aan de eisen die zijn vastgesteld in de RAW2020, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons product verder onderstreept.

Menggranulaat 0-31,5

Veelzijdige Toepassingen
Menggranulaat 0-31,5 is uiterst veelzijdig en kan worden gebruikt als funderingsmateriaal voor diverse projecten, variŽrend van kleine opritten tot grote wegen. Het is in staat om het gewicht van zowel licht verkeer als zwaar vrachtverkeer te dragen, waardoor het een ideale keuze is voor diverse situaties.

conformiteitsverklaring menggranulaat 0-31,5 - 20151029.pdfconformiteitsverklaring menggranulaat 0-31,5 - 20151029.pdf

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid
Door het gebruik van menggranulaat 0-31,5 draagt u bij aan de duurzaamheid van uw projecten. Het materiaal wordt verkregen door beton- en asfaltresten te recyclen, waardoor de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen gaat, wordt verminderd. Dit draagt bij aan een circulaire economie en vermindert de belasting van natuurlijke hulpbronnen. Bovendien helpt het verminderen van de hoeveelheid nieuw gewonnen materialen de CO2-uitstoot te verminderen, waardoor het milieu wordt beschermd. Aan Koers Handel BV is dan ook het NL-BsBģ productcertificaat op basis van BRL 2506 verstrekt.

NL BSB certificaat


Contactinformatie

Koers Handel BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!