Producten

Grassubstraat is een unieke, duurzame oplossing voor groene oppervlakken die zware belasting moeten kunnen dragen. Dankzij de uitstekende stabiliteit en hoge watercapaciteit en -doorlatendheid kan het gras zelfs onder moeilijke omstandigheden goed blijven groeien. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat groengebieden toegankelijk blijven voor hulpdiensten, parkeerplaatsen begroeid en stabiel zijn en festivalterreinen bestand zijn tegen hoge belasting.

Een belangrijk voordeel van grassubstraat is het waterbufferend vermogen. Door de uitgekiende opbouw kan het overtollig regenwater vasthouden, waardoor overbelasting van het rioolstelsel wordt voorkomen. Zo draagt u bij aan een duurzame en milieuvriendelijke infrastructuur.
Grassubstraat Koers Handel B.V.
Specificaties:
ParameterEenheidSpecificatie
Gradatiemm0/32

Organische stofgehalte% ds1 - 3
Leem (63 µm)%5 - 10
ZuurgraadpH-KCl5 - 8
Chloride-gehaltemg/100g< 150

Waterdoorlatendheidm/s5 - 50 x 10−6
Watercapaciteit na 24 uur%20 - 40

Grassubstraat voldoet aan de strenge eisen van de FLL Richtlinie für die Planung, Ausführung und Pflege von begrünbaren Flächenbefestigungen, wat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Toepassingen van grassubstraat zijn onder andere:

  1. Groene parkeerplaatsen: Grassubstraat zorgt voor stabiele, begroeide parkeerplaatsen die bestand zijn tegen intensief gebruik.
  2. Toegangswegen voor hulpdiensten over groengebieden: Met grassubstraat blijven de groengebieden toegankelijk voor hulpdiensten, zonder dat de grasmat wordt beschadigd.
  3. Camperplaatsen: Creëer duurzame en aantrekkelijke camperplaatsen met een stabiele, groene ondergrond.
  4. Parken: Grassubstraat helpt bij het behoud van een gezonde grasmat in parken, ondanks zware betreding.
  5. Festivalterreinen: Dankzij grassubstraat zijn festivalterreinen beter bestand tegen de hoge belasting en blijft het gras gezond.


Contactinformatie

Koers Handel BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!