Vacatures

Koers Handel BV is op zoek naar een mengmeester voor de menginstallatie op onze vestiging in Bovensmilde. Als mengmeester ben je verantwoordelijk voor het bedienen, onderhouden en plannen van de computergestuurde menginstallatie. Je voert de aangeleverde recepturen in de bedieningscomputer en werkt samen met de betontechnoloog om tot een goed product te komen. Het is daarom belangrijk om een goed gevoel te ontwikkelen voor de diverse producten die zullen worden geproduceerd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van het mengproces en het voorraadbeheer. Ook coördineer je de overige werkzaamheden aan de menginstallatie en pleeg je dagelijks onderhoud aan de installatie. Verder draag je zorg voor de monstername van de producten in verband met de kwaliteitscontroles. Je bent verantwoording schuldig aan de bedrijfsleider Grietmanswijk.Gevraagd wordt een mengmeester met MBO-niveau, die rekenkundig sterk is, nauwgezet werkt, stressbestendig is en goed overzicht kan houden op het totale plaatje van de productie. Flexibiliteit is daarbij een vereiste.

Als je bij Koers Handel BV aan de slag gaat, krijg je een afwisselende job in een innovatieve en groeiende onderneming. Je werkt in een prettige werksfeer binnen een open organisatie en krijgt goede arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform en passend bij opleiding en werkervaring.

Sollicitaties kunnen worden gericht aan Koers Handel BV, t.a.v. mevrouw L. Dermois, bij voorkeur per e-mail: ldermois@kks.nl of per post aan: Koers Handel BV, Rijksweg 198, 9423 PE Hoogersmilde. Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen met de heer K.J. Koers op telefoonnummer 0592-430303.

Vacature is vervuld.


Contactinformatie

Koers Handel BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!