Producten

KKS is groot in grootschalig en gespecialiseerd grondverzet en -bewerking.

Grondverzet
Grondverzet behelst de werkzaamheden die wij uitvoeren om grond uit te graven, te verhogen, of te verplaatsen. Vaak gebeuren deze werkzaamheden om bijvoorbeeld een weg of een constructie op te bouwen. Het grondverzet voeren wij uit met grondverzetmachines die ook op de grilliger terreinen efficiënt functioneren.

Grootschalig grondverzet
KKS Koers Aannemingen heeft zich de afgelopen jaren geconcentreerd op en gespecialiseerd in grootschalig grondverzet en grondbewerking. De werkzaamheden komen voort uit o.a. het winnen, bewerken en toeleveren van grondstoffen aan diverse verwerkers, de oppervlakte- en dieptezandwinningen en het aanleggen van dijken, wegen en paden.


Koers Aannemingen B.V. knikdumpers voor grondverzet

Grondverzet traject
KKS heeft elk grondverzet traject in eigen hand, zoals het grondverzet bij het aanleggen van wegen en paden. Vanaf het uitgraven van de grond - waar de weg of het (fiets)pad moet komen - tot aan de aardebaan (de vaste), de aanleg van de zandfundering, de halfverharding, tot het aanleggen van de laatste afwerklaag, de asfaltlaag en de uiteindelijk nette oplevering van het terrein waar het grondverzet heeft plaats gevonden: ´Alsof er niets is gebeurd… !´.

Koers Aannemingen B.V. laden knikdumper voor grondverzet

Van grondverzet naar herbruikbaar product
Door het ontgraven materiaal, zoals grond, zand, leem en klei te bewerken – o.a. scheiden en mengen- wordt het opgewaardeerd tot een herbruikbaar product dat zijn weg weer vindt in een groot aantal toepassingen.

Koers Aannemingen B.V. laden dumper met zand

Grondverzet materiaal en materieel
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met eigen groot grondverzet materieel. De grondverzet dumpers brengen het afgegraven materiaal naar het KKS depot. Ook bij werkzaamheden als afgraven tot aan de aardebaan (de vaste), bij aanleg van wegen of paden of bij oppervlakte zandwinning, komen de hydraulische grondverzet graafmachines en de zware dumpers in actie. Dit, al naar gelang de opdracht.

Contact over grondverzet
Meer weten over de grondverzet mogelijkheden? Neem hiervoor contact met ons op.


Contactinformatie

Koers Aannemingen BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!