Producten

Vaak is het aanleggen van leidingen en rioleringen een onderdeel van een totaal uit te voeren werk van Koers Aannemingen B.V., waarbij diverse onderdelen van grondwerkwerkzaamheden zoals grondverzet en -bewerking en bodemsanering worden toegepast.

Koers Aannemingen B.V. heeft elk totaaltraject in eigen hand. Vanaf de voorbereidingen zoals de opname in het werk, het werkelijke inmeten, het vervaardigen van juiste tekeningen, het bestellen van benodigde materialen en het openleggen van de grond tot aan de Klic melding – daar waar het nieuwe leidingen betreft –, het aanleggen en de uiteindelijk nette oplevering van het terrein. ´Alsof er niets is gebeurd… !´

Koers Aannemingen B.V. ontgraven sleuf voor aanbrengen riolering.

Materiaal en materieel

Wanneer de grond open ligt, kunnen zowel nieuwe (kunststof)buizen worden aangelegd als bestaande buizen worden vervangen.
De werkzaamheden worden uitgevoerd met eigen materieel. Afvoer en transport van bijvoorbeeld de grond geschiedt door eigen laadschoppen, hydraulische graafmachines, shovels, dumpers en vrachtauto´s. Het afwerken, door een fundering te storten en daarover het aanbrengen van de verharding, waarbij walsen en soms asfaltmachines kunnen worden ingezet wordt eveneens door gebruik gemaakt van eigen materieel en veelal eigen geproduceerde materialen.

Dit, al naar gelang de opdracht.


Contactinformatie

Koers Aannemingen BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!