Producten

Moräne grind is een populaire grindsoort die bekend staat om zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. Het is een mengeling van grijs, bruin en beige en past bij vrijwel alle tuinstijlen. Bovendien is het makkelijk te onderhouden en gaat het jarenlang mee.

De voordelen van Moräne grind

  • Duurzaamheid: Moräne grind gaat jarenlang mee en behoudt zijn kleur en vorm, zelfs onder zware belasting.
  • Veelzijdigheid: Moräne grind is geschikt voor verschillende doeleinden, zoals opritten, tuinpaden, terrassen en decoratieve borders.
  • Onderhoudsvriendelijk: Het grind hoeft niet regelmatig vervangen te worden en kan eenvoudig schoongemaakt worden met een hogedrukreiniger.
  • Natuurlijke uitstraling: Door de mengeling van verschillende kleuren heeft Moräne grind een natuurlijke uitstraling die goed past bij groene tuinen.
  • Waterdoorlatend: Het grind laat water makkelijk door en voorkomt hierdoor wateroverlast.


Moräne grind 8-16 mm


Moräne grind 4-32 mm


Moräne grind 16-32 mm


Moräne grind 4-16 mm

Toepassingen van Moräne grind

Moräne grind kan op verschillende manieren worden toegepast in de tuin. Hieronder hebben we een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet:
  1. Oprit: Door de stevige eigenschappen van Moräne grind is het uitermate geschikt als verharding voor opritten. Het grind is bestand tegen zware belasting en geeft een natuurlijke uitstraling aan uw oprit.
  2. Tuinpad: Een tuinpad van Moräne grind zorgt voor een mooie overgang tussen verschillende delen van uw tuin. Door het waterdoorlatende karakter is het ook een ideale oplossing bij regenachtig weer.
  3. Terras: Een terras van Moräne grind geeft een mooie, natuurlijke uitstraling aan uw buitenruimte. Het grind kan eenvoudig geëgaliseerd worden en is makkelijk te onderhouden.
  4. Decoratieve borders: Door de mengeling van verschillende kleuren is Moräne grind uitermate geschikt als decoratie in borders. Het zorgt voor een natuurlijke uitstraling en kan eenvoudig gecombineerd worden met andere materialen.

Moräne grind is een veelzijdig en duurzaam product dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden in de tuin. Het heeft een natuurlijke uitstraling en is eenvoudig te onderhouden. Kies voor Moräne grind als u op zoek bent naar een grindsoort die jarenlang meegaat en past bij vrijwel alle tuinstijlen. Het grind is leverbaar in de fracties 4-16, 8-16, 4-32, 16-32, 30-60 en 60-90

Klik hier om te bestellen of neem contact met ons op.


Contactinformatie

Koers Handel BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!