Producten

Kalksteen is een sedimentair gesteente dat voornamelijk bestaat uit calciumcarbonaat. Dit gesteente wordt gevormd uit afzettingen van schelpen en skeletten van zeedieren die zich in de loop van duizenden jaren hebben opgehoopt op de zeebodem. Kalksteen is een veelvoorkomend gesteente dat wereldwijd wordt gebruikt voor diverse doeleinden, zoals in de bouw, als grondstof voor cement en als natuursteen voor decoratieve doeleinden.

Naast de verschillende toepassingen van kalksteen, is er ook een specifieke vorm die veel wordt gebruikt als siersplit: kalksteen split. Dit materiaal is herkenbaar aan de egale donkergrijze kleur en de luxe uitstraling die het heeft.


Kalksteen 8-20


Kalksteen 2-8

Kalksteen split is een populaire keuze voor het creŽren van looppaden, opritten en andere oppervlakken in de tuin. Door de duurzaamheid van het gesteente en de unieke uitstraling kan het bijdragen aan een sfeervolle en natuurlijke uitstraling van uw buitenruimte.

Bij het gebruik van kalksteen split is het belangrijk om rekening te houden met de eigenschappen van het gesteente, zoals de hardheid en de gevoeligheid voor chemische erosie. Door het materiaal op de juiste manier te leggen en te onderhouden, kan de levensduur en esthetische waarde worden verlengd.

Al met al is kalksteen split een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een natuurlijk en duurzaam materiaal met een unieke uitstraling. Het kan bijdragen aan een sfeervolle en luxe uitstraling van uw tuin en buitenruimte.

Beschikbaar in de fracties 2-8, 8-16 en 90-150 mm

Klik hier om te bestellen of†neem contact met ons op.


Contactinformatie

Koers Handel BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!