Zoeken

Zoeken
 
Koers Beheer BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde


T 0592 43 03 03
F 0592 43 03 04
E info@kks.nl
Kvk 04070553
,
,
,
content slider

Uitvoerder Koersmix halfverhardingen


Dit betreft een functie vooral als uitvoerder voor het aanbrengen van Koersmix halfverhardingen, zoals DurEko-mix en KoMex voor Koers Aannemingen B.V. Hierbij ben je verantwoordelijk voor een juiste uitvoering, zowel technisch als financieel. De werkzaamheden bestaan uit het leiding geven op het toegewezen project, zorg dragen aan een optimale inzet van medewerkers en gebruik van materiaal en materieel, het bespreken van meer- en minder werk met de opdrachtgever en zorg dragen aan een goede informatieoverdracht naar zowel de bewoners, opdrachtgever als calculatie. Het werkgebied bestrijkt Nederland, Belgie en het grensgebied van Duitsland.

Functie-eisen:
Gevraagd wordt om: Minimaal afgeronde MBO opleiding aangevuld met GWW kennis. In het bezit zijn van een VOL VCA certificaat. Een gemotiveerde en flexibele werkhouding. Een positieve uitstraling richting collega’s en opdrachtgevers. Goede sociale en communicatieve vaardigheden en bij voorkeur 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Wij bieden:
  • een afwisselende job in een innovatieve en groeiende onderneming;
  • prettige werksfeer in een open organisatie;
  • goede arbeidsvoorwaarden;
  • salaris marktconform en passend bij opleiding en werkervaring.
Sollicitatie
Uw sollicitatiebrief vergezeld van uw CV kunt u richten aan Koers Handel BV, t.a.v. mevr. L. Dermois, bij voorkeur per e-mail: ldermois@kks.nl of per post aan: Koers Aannemingen BV, Rijksweg 198 9423 PE Hoogersmilde. Voor nadere informatie kunt u telefonisch contact met de heer K.J. Koers opnemen. Telefoonnummer 0592-430303