Zoeken

Zoeken
 
Koers Beheer BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde


T 0592 43 03 03
F 0592 43 03 04
E info@kks.nl
Kvk 04070553
,
,
,
content slider

Koers: al 100 jaar het oog gericht op de toekomst


Woensdag 22 augustus heeft er een persbijeenkomst plaatsgevonden op de productielocatie van KKS in Bovensmilde over het 100-jarig bestaan van het internationale bedrijf. De grote vraag die bij de pers heerste was: hoe bereik je een 100-jarig jubileum?

Visie
KKS is een bedrijf met een verleden om trots op te zijn en met het oog altijd gericht op de toekomst. Het bedrijf is flexibel en probeert steeds met zijn tijd mee te gaan. Koers, zoals KKS in de volksmond nog steeds heet, hecht veel waarde aan een mooie wereld achterlaten voor de volgende generatie. Geld is belangrijk, maar staat niet centraal. Wat centraal staat is fair zijn en handelen. Ook te omschrijven als een meaningful profit:
het verdienen van een eerlijke boterham. Uiteindelijk ontstaat geluk niet door geld alleen. Bij de producten van Koers gaat het om duurzaamheid en hergebruik. Grondstoffen worden opnieuw gebruikt en behouden daarmee hun waarde. De producten die het bedrijf verkoopt, onderscheiden zich door kwaliteit en milieutechnische eigenschappen.

Luchtfoto van de productielocatie Grietmanswijk in Bovensmilde

Achtergrondinformatie
Het 100-jarig jubileum wil Koers niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Daarom organiseert het bedrijf in het kader van dit jubileum een aantal activiteiten. Deze activiteiten, variŽrend van een internationaal duurzaamheidscongres, themadagen en een open dag, zijn tijdens de persbijeenkomst toegelicht. Ook heeft Nico Wissing van NL Greenlabel uitleg gegeven over het partnerschap dat NL Greenlabel is aangegaan met KKS. Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om de persbijeenkomst bij te wonen en de persmap te ontvangen, dan kunt u hieronder alsnog achtergrondinformatie terugvinden door erop te klikken.

Hoe ziet het jubileumprogramma eruit?
Kennismaking met de sprekers van het duurzaamheidscongres
Programma open dag 8 september 2018
Folder Koersmix producten
Folder Duurzame betonblokken
Folder Onkruidbestrijding
Folder Gebiedslabel NL Greenlabel

Luchtfoto van de productielocatie Grietmanswijk in Bovensmilde