Zoeken

Zoeken
 
Koers Handel
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde


T 0592 43 03 03
F 0592 43 03 04
E info@kks.nl
Kvk 04070524
,
,
,
content slider

Vacature Mengmeester


Vacature
Voor onze vestiging op de Grietmanswijk te Bovensmilde zoeken wij een mengmeester voor de menginstallatie. Tot de werkzaamheden behoren het bedienen, onderhouden en plannen van de computergestuurde menginstallatie. U voert de aangeleverde recepturen in de bedieningscomputer. Bij het instellen en produceren van de installatie werkt u samen met de betontechnoloog om tot een goed product te komen. Hiervoor is het nodig om, op den duur, ook een goed gevoel te ontwikkelen voor de diverse producten die zullen worden gemengd. Als mengmeester bent u verantwoordelijk voor het waarborgen van het mengproces en het voorraadbeheer. Daarnaast pleegt u dagelijks onderhoud aan de installatie en co÷rdineert u de overige werkzaamheden aan de menginstallatie. U draagt ook zorg voor de monstername van de producten in verband met de kwaliteitscontroles. In deze functie bent u verantwoording schuldig aan de bedrijfsleider Grietmanswijk.Gevraagd wordt
MBO-niveau, rekenkundig sterk, nauwgezet, stressbestendig, flexibel en goed overzicht kunnen houden op het totale plaatje van de productie.

Wij bieden
  • een afwisselende job in een innovatieve en groeiende onderneming;
  • prettige werksfeer in een open organisatie;
  • goede arbeidsvoorwaarden;
  • salaris marktconform en passend bij opleiding en werkervaring.

Sollicitatie
Uw sollicitatiebrief vergezeld van uw CV kunt u richten aan Koers Handel BV, t.a.v. mevr. L. Dermois, bij voorkeur per e-mail: ldermois@kks.nl of per post aan: Koers Handel BV, Rijksweg 198 9423 PE Hoogersmilde. Voor nadere informatie kunt u telefonisch contact met de heer K.J. Koers opnemen. Telefoonnummer 0592-430303.