Zoeken

Zoeken
 
Koers Handel
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde


T 0592 43 03 03
F 0592 43 03 04
E info@kks.nl
Kvk 04070524
,
,
,
content slider
 

KoTRec T


Voor wie wegen, fietspaden, industrieterreinen e.d. moet voorzien van een egale en duurzame verharding heeft Koers Handel BV KoTRec T ontwikkeld. KoTRec T is simpel en snel aan te brengen en blinkt uit in hoge sterkte en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van KoTRec T heeft Koers Handel BV grote aandacht besteed aan civieltechnische aspecten als samenstelling, mengverhoudingen, homogeniteit, verdichting en uitharding. Dat heeft ertoe geleid dat KoTRec snel en goed te verwerken is.

KoTrec T kenmerkt zich enerzijds door een hoge sterkte en duurzaamheid en is anderzijds zeer eenvoudig aan te brengen. Het materiaal combineert een aantal voordelen van beton en asfalt. De sterkte die ontwikkeld wordt is vergelijkbaar met normaal beton, maar kan bijna direct na aanbrengen in gebruik worden genomen. Voor een egale verharding kan KoTRec T met een asfaltafwerkmachine aangebracht worden met een laagdikte van 12,5 cm tot 25 cm en verdicht en verder afgewerkt worden met een wals. De hoge sterkte van KoTRec elimineert algemene en kostbare problemen die voor kunnen komen bij het gebruik van asfalt. Zo vervormt KoTRec niet onder zware belasting, wordt het niet aangetast door gemorste brandstoffen en hydraulisch olie en verweekt het niet onder hoge temperaturen.

Toepassing als fietspad
Indien een fietspad het hele jaar door hard moet zijn is KoTrec T zeer geschikt. Het is direct na aanleg te gebruiken en heeft niet de massieve en harde uitstraling van beton, terwijl de eigenschappen vergelijkbaar zijn.
KoTrec TL1 verharding voor fietspad

Toepassing als bermverharding
Een duurzame verharding voor bermen is KoTRec T ook zeer geschikt. Het is snel aan te brengen met een verbredingsmachine en is bijna direct te gebruiken, zodat er winig verkeerhinder ontstaat.

KoTRec TFB3 als bermverharding

Toepassing als op- en overslag en industrieterrein
KoTrec T heeft een hoog draagvermogen en is snel na aanleg te gebruiken. Het wordt in een laagdikte van minimaal 20 cm aangebracht. Economisch is het een aantrekkelijk alternatief voor asfalt en beton, terwijl de sterkte vergelijkbaar is met beton.
KoTRec TGB3 als toplaag overslagterrein

Specificaties
KoTRec T combineert de sterkte en de prestaties van conventioneel beton met de economie en eenvoud van asfalt. De lange levensduur, het minimale onderhoud en de lage initiŽle kosten geven KoTRec T een hoge economisch waarde. KoTRec T wordt dan ook toegepast als sterkte, duurzaamheid en lage kosten van wezenlijk belang zijn.