Zoeken

Zoeken
 
Koers Aannemingen
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde


T 0592 43 03 03
F 0592 43 03 04
E info@kks.nl
Kvk 04070553
,
,
,
,
content slider
 

Onkruidbestrijding zonder chemische bestrijdingsmiddelen


Hoewel de Koersmix halfverhardingen (zoals KoMex® en DurEko-mix®) zich kenmerken door de minimale ingroei van onkruid, kan het toch voorkomen dat onkruid over de randen groeit. Ook kan het voorkomen dat organisch materiaal op de halfverharding terecht komt en er toch nog onkruid boven op de halfverharding gaat groeien.

Voor het oplossen van dit soort onkruidproblemen bent u bij Koers aan het juiste adres. Koers kan u een all-inclusive onderhoudscontract op maat aanbieden voor het in conditie houden van uw wandel- en fietspaden. Bij het duurzaam verwijderen van onkruid van de halfverharding wordt de halfverharding periodiek mechanisch schoon gemaakt. Daarbij wordt het onkruid volledig verwijderd en is het pad weer helemaal schoon en vrij van onkruid. De aanwezige verontreinigingen kunnen door Koers worden afgevoerd en worden verwerkt tot weer nieuw toe te passen bouwstoffen.

Najaar
In het najaar worden uw paden door Koers schoongemaakt. Het vrijgekomen materiaal, veelal organisch van aard, wordt door Koers verwerkt.

Voorjaar
In het voorjaar zullen de paden met een speciale machine door Koers worden schoongemaakt. Gras, onkruid en bijvoorbeeld mos worden eerst los geborsteld en vervolgens afgevoerd. Na het schoonmaken van de paden worden deze verdicht met een bandenwals, zodat de paden weer als nieuw het jaar in gaan.

Hergebruik materialen
Het vrijgekomen materiaal wordt door Koers in de wasser gereinigd en uitgeselecteerd. Hierna kunnen de vrijgekomen materialen volledig worden hergebruikt in onder andere nieuwe producten en het vrijkomende onkruid gecomposteerd.

Voordelen Koers onderhoudsbeheer
    o Langere levensduur van uw wandel- en fietspaden
    o Het hele jaar door uw paden in topconditie
    o Afval bestaat niet: vrijgekomen materiaal wordt hergebruikt
    o Duidelijke afspraken, wij ontzorgen u!


Voor


Na